Zilveren Kruis Menu

Inpakken en wegwezen

Bijna vakantie! Tijd om de koffers te pakken. Nog heel even en u zit op uw heerlijke, zomerse vakantiebestemming. Wilt u zien hoe deze bekende gezichten op social media zich voorbereiden op hun vakantie? Bekijk de video’s! U krijgt dan een kijkje in hun reiskoffers. In de komende weken worden er meer leuke video’s toegevoegd.

SELWYN & IRENE

Selwyn & Irene

Ciao! Dit is Selwyn! Een Neder­landse Neo-pop kunstenaar van Italiaanse komaf. En dat hij Italiaans is kun je merken. Hij houdt van cappuccino, maat­pakken en lange blonde vrouw­en. Deze zomer pakt hij samen met zijn Irene de koffers.

selwynsenatori.com

LINSEY

Linsey

Welke mode musthaves neem jij mee deze zomer? Linsey weet het wel! Deze creatieve modeblogster gaat weer op reis. Ze staat op het punt te vertrekken naar haar bestemming. Wat neemt zij mee? Bekijk haar video! En loop er tijdens je vakantie ook helemaal als een fashionista bij.

pose-blog.com

JASMINE & SOL

Jasmine & Sol

Actrice, model en zangeres. Ze kan het allemaal. De veelzijdige Jasmine komen we regelmatig tegen op de televisie. Zo was ze al te zien in Goudkust, Costa, Malaika en ZO:Raymann. Deze zomer gaat ze samen met haar zoontje Sol op vakantie.

HOWARD & FIEN

Howard & Fien

Howard is één van de leukste cabaretiers van Nederland. Hij zit bij de Comedytrain, presenteerde Lowlands en samen met onder andere Roué Verveer vormt hij de Caribbean Combo. Zijn ‘bijna’ vrouw Fien is al net zo talentvol en is één van de modebeloftes van Nederland.

watdoethoward.nu

ANGELA

Angela

Op vakantie met kids. Een hele uitdaging. En Angela heeft er zelfs 3! Naast Founder van Mommy-Magazine is ze de ultieme mama. Ze laat je zien hoe je georganiseerd en gestructureerd kunt inpakken als je met kinderen op reis gaat. Maar met die kleintjes erbij gaat er natuurlijk altijd wel iets mis.

Mommy-Magazine.nl

LADY BEE

Lady Bee

This is Lady Bee! DJ van wereldklasse. De ene dag staat ze achter de draaitafels in Amsterdam en de volgende dag gaat ze los in het zonovergoten Spanje. Deze internationale DJ vliegt samen met haar vriendin Melissa de hele wereld over.

Ladybee.nl

AKWASI

Akwasi

Rapper dan rap. Deze Top Notch performer gaat als een speer. Akwasi studeerde in 2012 af aan de Toneelacademie. En ondertussen rapte hij 3 albums bij elkaar, speelde in verschillende series en zette zijn eigen theatershow ‘Daar Ergens’ op. Waar gaat deze rapper heen en wat neemt hij mee op vakantie?

akwasi.net

DAISY & RAYMOND

Daisy & Raymond

Wat pak je in als je iedere week op een andere bestemming zit? Als PR manager bij een grote reisorganisatie vliegt Daisy de wereld rond. En elke keer naar een ander locatie. Zij weet als geen ander hoe je ‘quick & easy’ je koffers pakt en wat je absoluut niet moet vergeten op reis.

heeft u een medische vraag tijdens uw vakantie?

App de vakantiedokter!

Download nu gratis!